Per 1 april 2020 neemt Voicedata het beheer en support op gebied van vaste en mobiele telefonie over voor alle klanten van DataVisual. Deze stap is gezet om klanten de best mogelijke connectiviteitsoplossingen te faciliteren.

Datavisual, de allround ICT-dienstverlener uit Enter, heeft als streven alle diensten de juiste focus te geven en een samenwerking met een gerenommeerde telecompartij als Voicedata is dan ook een match made in heaven. Tom Hagedoorn, directeur Datavisual: “De samenwerking met Voicedata zorgt voor extra stabiliteit, kennis, ervaring en een nog betere klantbeleving als het gaat om telefonie. Datavisual hecht veel waarde aan het optimaal ondersteunen van haar klanten en wij verwachten hiermee een mooie stap te hebben gezet.”

Voicedata is al sinds 2004 actief en heeft een volledige focus op telefonie. Het Hengelose bedrijf blinkt uit in service en ondersteuning door de aanwezige kennis en ervaring, klanten worden altijd snel te woord gestaan en geholpen door een ICT-professional en dat 24 x 7. Als zakelijke provider levert Voicedata alle vormen van telefonie, denk aan Voice-over-IP, Hosted VoIP, SIP-trunk, vast-mobiel integratie en sim-only mobiele telefonie.
Xander Dekker, directeur Voicedata: “Wij zijn erg blij met de start van dit partnership. Datavisual is een bekende en ervaren speler in de regio en wij zijn blij dat onze meerwaarde ook voor dergelijke organisaties enorm interessant is.”