Bent u op zoek naar een partner die voor uw organisatie de softwareontwikkeling kan verzorgen? DataVisual denkt graag met u mee. In de loop der jaren hebben wij diverse maatwerk projecten op het gebied van softwareontwikkeling gerealiseerd. De vraag is waar u op zoek naar bent en welke functionaliteiten er gerealiseerd dienen te worden vanuit de softwareontwikkeling.

Softwareontwikkeling + mogelijkheden

De mogelijkheden zijn eindeloos wat betreft softwareontwikkeling. Van een communicatieplatform tot een logistieke planningsmodule en van een dealerplatform tot softwareontwikkeling voor uw productieomgeving. Evenals het koppelen van de nieuwe softwareontwikkeling aan de bestaande software, denkend aan ERP pakketten zoals AFAS, SAP en Exact is mogelijk. Belangrijk is dat bepaald wordt waaraan de softwareontwikkeling dient te voldoen. Welke gebruikers/ doelgroepen dienen ermee te werken en waartoe moeten zij in staat zijn? Wilt u dat de gewenste software als webapplicatie functioneert, waarbij deze tijdsonafhankelijk te benaderen is vanaf elke gewenste locatie of wilt u deze lokaal hebben draaien?

Maatwerk software

Doordat wij maatwerk software leveren zijn wij in staat om uw wensen en vereisten te kunnen vertalen naar de softwareontwikkeling die toegepast kan worden voor uw organisatie. Wij vinden het belangrijk dat er met uw vraagstukken meegedacht wordt. Immers maatwerk software bouwt u voor de langere termijn en daarbij is een nauwe betrokkenheid en onderlinge afstemming zeer belangrijk om tot de gewenste maatwerk software te komen. Wanneer we voor uw maatwerk software gaan ontwikkelen zullen we korte communicatielijnen hanteren met periodieke overleggen om te komen tot de gewenste oplossing.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden aangaande de softwareontwikkeling, de werkwijze en/of bent u op zoek naar een ICT-partner die hierin kan voorzien? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in.