Bent u op zoek naar een SaaS oplossingen, waarbij u met eigen ontwikkelde software enkel het beheer en de monitoring wilt uitbesteden in de cloud? Of bent u op zoek naar een SaaS oplossing, waarbij u bijvoorbeeld uw eigen boekhoudkundige programma of ERP tool vanuit de cloud wilt afnemen welke enkel voor eigen gebruik voor uw organisatie beschikbaar is? Diverse opties zijn mogelijk. Voor welke SaaS oplossing u kiest is afhankelijk van uw vereisten en wensen.

Voordelen en type SaaS oplossingen

Daarnaast hebben wij de resources in huis om SaaS (specifieke) software voor u te ontwikkelen welke afgestemd kan worden op de bedrijfsprocessen binnen uw organisatie. Immers iedere organisatie heeft een eigen werkwijze. Het voordeel van een SaaS oplossing is dat u ontzorgd wordt voor de gehele SaaS laag. Hierbij kunnen wij u ook de onderliggende technieken zoals PaaS en IaaS voor u verzorgen. Hiermee bespaart u hoge investeringen en laat u het beheer uitvoeren van de (complexe) IT infrastructuur. Werkzaamheden waarmee wij m.b.t. uw SaaS oplossing kunnen ondersteunen zijn bijvoorbeeld het onderhoud en installatie van nieuwe versies en updates, de beveiliging tegen ongeautoriseerde toegang en het voorzien van back-ups.

De applicatiefunctionaliteit vanuit de SaaS oplossing is toegankelijk vanaf verschillende apparaten via een thin cliënt-interface, zoals bijvoorbeeld een webbrowser. Een SaaS oplossing wordt (meestal) maandelijks afgerekend, waarvan het bedrag afhankelijk is van het aantal gebruikers en u daarmee enorm flexibel bent in de maandelijkse kosten van de aangeboden SaaS dienst.

Wilt u meer informatie over SaaS oplossingen voor uw organisatie? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in.