Maurits Jansen, directeur van Mulder Vastgoedonderhoud en RGS+ verteld zijn ervaringen met DataVisual vanuit de afdeling webdevelopment.

“Van origine zijn wij een veelzijdig schildersbedrijf met een innovatief karakter. Wij bieden 75 jaar evaring, hoogwaardige kwaliteit en wij staan open voor vernieuwingen. Om kwalitatief onderhoud tegen een voordelige prijs te kunnen bieden, hebben we voor onze particuliere klanten het ‘abonnementplan onderhoud’. Dit wilden we professionaliseren voor de zakelijke markt. Met behulp van bestaande office producten zoals het veelgebruikte ‘Microsoft Office’ kost het relatief veel tijd om alle informatie te verwerken en het overzicht te behouden, dus hebben wij gekeken naar andere mogelijkheden.

De ontwikkelingen rondom RGS+

Via een zakenrelatie leerden we DataVisual kennen, als betrouwbare partij met veel mogelijkheden. Na enkele gesprekken was het duidelijk: er kon begonnen worden met de bouw van onze webapplicatie RGS+ (destijds onder de naam RGVO+). Deze samenwerking is gestart in 2009. Inmiddels is de applicatie doorontwikkeld dat het verder gaat dan alleen het verzamelen, berekenen en ordenen van gegevens. Het is een platform waarbij diverse vastgoedgerelateerde opdrachtgevers en opdrachtnemers bij elkaar komen om opdrachten uit te zetten, uit te werken, aan te nemen en uiteindelijk het onderhoudsplan, bij gunning van de opdracht, te realiseren. Vanuit het onderhoudsplan wordt inzichtelijk welke werkzaamheden periodiek staan gepland tegen de begrote kosten en het afgesproken kwaliteitsniveau. RGS+ biedt naast het platform ook trainingen aan en consultants die u kunnen ondersteunen bij het platform.

Korte lijnen en realisatie binnen afzienbare tijd

Mede door de input en wensen van onze klanten, worden er regelmatig nieuwe mogelijkheden en uitbreidingen gerealiseerd. DataVisual zorgt voor een creatieve vormgeving, persoonlijke gebruikersomgevingen, updates en de doorontwikkeling van het platform. Binnen DataVisual hebben wij meerdere contactpersonen die bij de doorontwikkeling van het platform betrokken zijn. Dit ervaren wij als prettig, waarbij eenieder wordt ingezet waar hij/ zij goed in is. Daarbij hebben we korte lijnen die de samenwerking vereenvoudigen. Periodiek brainstormen we met elkaar over nieuwe ideeën die we als uitgangspunt kunnen nemen voor de doorontwikkeling van het platform. Nieuwe ontwikkelingen kunnen binnen afzienbare tijd gerealiseerd worden. “Wij kunnen niet anders zeggen dan dat het een prettige samenwerking is en dat dit zo zal blijven in de toekomst!”