Fulltime, m/v

Heb jij passie voor webdevelopment (bij voorkeur PHP) en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een ervaren en ambitieus team? Wij zijn op zoek naar jou!

Functie omschrijving

We doen graag een beroep op jouw ‘talenknobbel’ Je weet hierbij de vertaalslag te maken van idee en proces naar een vernieuwende en concrete softwareoplossing. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om jouw creativiteit kwijt te kunnen in de verscheidenheid aan ontwikkelingsconcepten.

Je werkt hierbij samen aan innovatieve software oplossingen met een ervaren en ambitieus team software developers welke zich bezighouden met diverse applicatie ontwikkelingsconcepten en de doorontwikkeling hiervan. Doordat DataVisual groot is in wat we doen en dat met een middelgroot team realiseert, word je van A tot Z betrokken in het ontwikkelstuk. Zo blijft je kennis en werkervaring altijd in een opwaartse beweging.

Functie eisen

Persoonlijkheid geldt zwaarder dan ervaring. Voor deze vacature PHP Developer bij DataVisual is een cv met 7 kantjes werkervaring en certificaten niet nodig. Wel zoeken we die PHP Developer die voldoet aan het volgende:

– Een afgeronde gerelateerde hbo-/ wo-opleiding
– Ervaring met object georienteerd PHP5, HTML, Javascript, CSS in een soortgelijke functie
– Goede communicatieve vaardigheden richting collega`s en klanten
– No-nonsense werkhouding met oog voor detail
– Brede inzetbaar & zelfstandig

Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

Over DataVisual
Innovatief, groeiend en met flinke ambities: dat is DataVisual. Wij zijn een allround dienstverlener die als doel heeft om te ondersteunen in de bedrijfsprocessen van haar klanten en daarbij de interne en externe communicatie binnen de organisatie te verbeteren. Dit doet wij vanuit diverse ICT disciplines. In de organisatie heerst een informele sfeer, waarbij je de ruimte krijgt om je te kunnen ontwikkelen.

Heb je interesse in de vacature? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar hrm@datavisual.nl.