Fulltime, m/v

Deel jij jouw ontwikkeltalent met ons en met onze internationale klantenkring? Is veerkracht een van je sterkste punten? Spreek je vloeiend Nederlands, Engels en Java? En wil je jouw talenkennis inzetten bij een sterk groeiende, allround dienstverlener in de ICT? Welkom als Java Developer bij DataVisual.

Functie omschrijving

Jouw expertise als Java Developer willen we ten volste benutten! Met de innovatieve projecten die DataVisual voor haar internationale klanten mag uitvoeren, wordt jouw Java-expertise uitgedaagd. We rekenen op jou als het gaat om de ontwikkeling van vernieuwende webapplicaties. Denk daarbij bijvoorbeeld aan het creeeren van innovatieve koppelingen voor inkoopsystemen, planningstools of webshops.

Doordat we bij DataVisual volgens de Agile projectmethodiek werken, is samenwerkingsgerichtheid en flexibiliteit erg belangrijk. Tijdens langlopende en intensieve ontwikkelprojecten ben jij je bewust van jouw rol in het hechte, professionele ontwikkelteam. Je weet elke aanpassing, op ieder moment, met dezelfde onuitputtelijke inzet en juiste communicatie succesvol uit te voeren. Samenwerken is versterken!

Functie eisen

Combineer jij achtergrond en persoonlijkheid? De invulling van deze vacature Java Developer bij Datavisual valt of staat met de juiste achtergrond en persoonlijkheid. Check onderstaande vereisten om te zien of je past bij onze organisatie, het ontwikkelteam en bij de functie:

– Een afgeronde HBO- of WO-opleiding
– Minimaal 3 jaar werkervaring, die je hebt opgedaan als Java Ontwikkelaar, Developer of Programmeur
– Goede communicatieve vaardigheden richting collega`s en klanten
– Doorzettingsvermogen
– Teamspirit
– Ervaring op het gebied van Android of iOS is een pre

Jouw salaris wordt afgestemd op de hoeveelheid kennis en werkervaring die je meebrengt.

Over DataVisual

Innovatief, groeiend en met flinke ambities: dat is DataVisual. Wij zijn een allround dienstverlener die als doel heeft om te ondersteunen in de bedrijfsprocessen van haar klanten en daarbij de interne en externe communicatie binnen de organisatie te verbeteren. Dit doet wij vanuit diverse ICT disciplines. In de organisatie heerst een informele sfeer, waarbij je de ruimte krijgt om je te kunnen ontwikkelen.

Heb je interesse in de vacature? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar hrm@datavisual.nl.