Heb jij een technische knobbel, een Java achtergrond en ben je van plan binnenkort af te studeren? Vind je het daarnaast belangrijk om dit te doen in een leuk team? Wij zijn op zoek naar jou!

Functie omschrijving

Tijdens de afstudeerperiode is het de bedoeling dat er een intern softwarepakket van DataVisual wordt doorontwikkeld met als focus de ontwikkeling van een portal. Het uiteindelijke doel is om het softwarepakket beter te integreren in de bestaande bedrijfsprocessen en tevens de klant meer inzicht te geven in de verleende dienstverlening. De vacature is beschikbaar voor 2 studenten.

Met de innovatieve projecten die DataVisual voor haar klanten uitvoert, wordt je in jouw expertise uitgedaagd! Je mag je hierbij vastbijten in de ontwikkeling van nieuwe modules binnen dit softwarepakket.

Functie eisen

Voor deze afstudeerstage is het belangrijk dat je:
– Kennis en ervaring hebt met Java en Front-end (HTML 5, CSS3 ed)
– Kennis en ervaring hebt met Javascript (specifiek JQuery Framework)
– Flexibel, kritisch en zelfstandig bent en sterk in samenwerken.

Over DataVisual

Innovatief, groeiend en met flinke ambities: dat is DataVisual. Er heerst een informele sfeer, waarbij eenieder de ruimte krijgt om zich te ontwikkelen. Door de rijke ervaring kun je binnen DataVisual veel leren over business process automation. Technieken waarmee je onder meer te maken krijgt tijdens de stage zijn Spring, Hibernate (ORM) frameworks, Maven en (automated) JUnit testing.

Aanbod
– Een goede technische begeleiding
– Een ervaren team softwareontwikkelaars met een open cultuur
– Ruimte tot ontwikkeling op het gebied business process automation
– Een goede stagevergoeding
– De mogelijkheid tot een baan na de afstudeerstage

Heb je interesse in de opdracht? Stuur dan een e-mail met je motivatie en CV naar hrm@datavisual.nl.