DataVisual is een ICT Solution en Software Ontwikkelingsbedrijf, die sinds haar oprichting in 1999 een range aan innovatieve producten en services levert, waaronder intelligente Cloudoplossingen, Software Applicaties (SaaS en Maatwerk), Netwerkbeheer en Security-diensten. DataVisual weet dat ICT van groot belang is voor ondernemingen. Dat vraagt om een betrouwbare partner. Een partner die door innovatie en kennis altijd een stap verder is en de beste oplossingen aandraagt. Dat zijn wij, DataVisual!

Visie

Het internet ontwikkelt zich razendsnel. De mogelijkheden zijn eindeloos en het internet is niet meer weg te denken uit ons leven. We zijn vrijwel altijd online; of het nu thuis is, op kantoor of onderweg. ICT is zo geïntegreerd in ons zakelijke en persoonlijke leven, dat dit grote invloed heeft op de wijze waarop wij leven, werken en communiceren. Hierdoor ontstaan nieuwe behoeften en dit vereist een nieuw beleid op ICT-gebied.

Daarnaast verwachten we ook steeds meer van het internet, want door onze groeiende afhankelijkheid rekenen we erop dat er geen onderbrekingen zijn in de aangeboden services. Ook de datastroom die daarbij ontstaat moet veilig en overzichtelijk zijn. Al deze voorwaarden vereisen een nieuwe rol van de ICT-partner; DataVisual ontzorgt en neemt de regie over op ICT-gebied, zodat onze relaties zich kunnen concentreren op de kern van hun business.

Missie

De behoeftes van organisaties worden steeds complexer. Als ICT-partner delen wij onze kennis en ervaring graag om ICT eenvoudiger en overzichtelijk voor je te maken. Met deze kennis zijn wij tevens in staat om je behoeftes te vertalen naar een duidelijk advies in heldere taal. Dit advies zetten we om in concrete plannen en slimme oplossingen. Wij zijn pas tevreden wanneer onze relaties succesvol zijn en optimaal kunnen profiteren van onze oplossingen.

DataVisual als ICT-partner

“Door het convergeren van ICT en software is de vraag naar effectieve oplossingen toegenomen. En bij de toepassingen voor de werkplek, de IT-infrastructuur, connectiviteit en security geldt dat al deze oplossingen schaalbaar en flexibel moeten zijn. Want we willen overal kunnen werken; op kantoor, thuis en onderweg. DataVisual is een onafhankelijke ICT-specialist die innovatieve oplossingen biedt. Gecombineerd met een 24/7-mentaliteit hebben wij de ingrediënten om in te spelen op de laatste ontwikkelingen én onze klanten volledig te ontzorgen, op ieder noodzakelijk moment.”