Per 1 mei 2017 zijn de algemene openingstijden van de DataVisual servicedesk gewijzigd. Buiten deze openingstijden is de storingsdienst beschikbaar voor incidenten en onderbrekingen. 

DataVisual ondersteunt haar klanten dagelijks met een gekwalificeerd servicedesk team. Ons team staat klaar om, bij ieder ICT-gerelateerd probleem of vraag, professionele ondersteuning te bieden. Met het doel om problemen adequaat op te lossen, zodat de medewerkers van uw organisatie weer snel aan het werk kunnen.

De werkzaamheden die de Servicedesk uitvoert voor uw organisatie zijn opgenomen in het servicedeskcontract en afgestemd op de behoefte van uw organisatie. Met een serviceovereenkomst in de achterzak bent u verzekerd van een goede ondersteuning bij incidenten en is uw IT operatie binnen “no-time” weer operationeel. Want volledige IT ontzorging zorgt voor continuïteit in uw bedrijfsvoering.

Wanneer u vragen heeft omtrent IT ondersteuning of over het afsluiten van een servicesovereenkomst? Neem dan contact op met onze afdeling Service Management. Zij zullen – samen met u – uw servicebehoefte en de benodigde ondersteuning vaststellen.

De DataVisual Servicedesk is op de volgende manieren bereikbaar:

Telefonisch contact

Belt u naar 0547-712 460. De medewerkers van de servicedesk zijn op werkdagen van 07.00 tot 18.00 uur bereikbaar.

E-mail contact

U kunt voor een vraag, probleem of storing contact opnemen via servicedesk@datavisual.nl. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Benieuwd wat onze service voor uw organisatie betekent? Wacht niet langer en bel DataVisual…