HPE Nimble Storage, is je oplossing in betrouwbare dataopslag!

Hoe werkt het precies? De HPE Nimble Storage beschikt over geavanceerde technologie welke voorspelt en problemen voorkomt voordat ze optreden. Zo behaal je altijd je bedrijfskritische SLA’s zonder onderbreking van je data. Benieuwd naar de voordelen? Bekijk ze hieronder.

Voordelen

– Gegarandeerde uptime van 99,9999%;
– Betrouwbaar en het systeem heeft weinig updates nodig;
– Het systeem beschikt over een uitgebreide support van HPE.

HPE InfoSight; de kracht van voorspelbaarheid

HPE InfoSight is de Predictive Analytics Tool van Hewlett Packard Enterprise. De tool beheert over een techniek waarbij het systeem automatisch leert en signaleert. Hierdoor wordt het slimmer, beter en ook betrouwbaarder.
Elke seconde analyseert InfoSight miljoenen server sensoren die wereldwijd zijn verbonden in een database. Hierdoor kan InfoSight 86% van alle problemen voorkomen en oplossen voordat ze ontstaan. Hierdoor heb je alleen nog bij complexe problemen een expert nodig op dit gebied.

6-Negens Garantie

Er wordt een uptime van minimaal 99,9999% gegarandeerd. De 6-Negens Garantie is een standaard voordeel als je een Nimble gebruiker bent, je hoeft hier niets voor te doen!
Wordt de uptime toch niet gehaald? Dan werken HPE en DataVisual samen met je om het probleem op te lossen en krijg je tevens gratis supportcredit(s).

Wil je meer informatie over de HPE Nimble Storage? Neem contact op met Patrick Toenink via 0547-380777 of stuur een e-mail naar sales@datavisual.nl