Bent u op zoek naar maatwerk software die uw bedrijfsprocessen efficiënter inricht of de communicatie effectiever laat verlopen, dan wel intern of extern? DataVisual denkt graag met u mee naar de juiste oplossing voor uw organisatie op het gebied van maatwerk software.

Diverse mogelijkheden

We hebben in de loop der jaren diverse maatwerk software oplossingen ontwikkeld van MKB organisaties tot (internationale) enterprise organisaties. Hierbij kunt u denken aan maatwerk software zoals modules die aansluiting vinden op de huidige ERP-software tot compleet nieuwe maatwerk software oplossingen.

Onze werkwijze

We vinden het belangrijk dat er met uw vraagstukken meegedacht wordt. Immers maatwerk software bouwt u voor de langere termijn en daarbij is een nauwe betrokkenheid en onderlinge afstemming zeer belangrijk om tot de gewenste maatwerk software te komen. Wanneer we voor uw organisatie maatwerk software gaan ontwikkelen zullen we korte communicatielijnen hanteren met periodieke overleggen om te komen tot de gewenste oplossing. Daarnaast wordt een OTAP straat toegepast om ervoor te zorgen dat uiteindelijk de real-live omgeving van uw software goed functioneert en voldoet aan uw verwachtingen.

Wij kiezen er bewust voor om maatwerk software te ontwikkelen om te komen tot de gewenste oplossing. Middels maatwerk software zijn wij in staat om ook aan zeer specifieke wensen te kunnen voldoen en efficiëntie bereiken door bijvoorbeeld koppelingen te verzorgen. Daarnaast besteden wij veel aandacht aan de gebruikersvriendelijkheid van de maatwerk software die bepalend is voor het succes en het daarmee gebruik ervan.

Wilt u meer weten over mogelijkheden aangaande maatwerk software? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in.