Welke kosten er verbonden zijn om een app te ontwikkelen is geheel afhankelijk van de wensen en vereisten die u stelt aan de app. Als instapbedrag aangaande de kosten om een app te ontwikkelen kunt u denken aan € 2500,-. De kosten van de app hangen af van wat een app dient te kunnen en het type app.

Van simpele tot complexe app`s

Wilt u een informatieve app laten ontwikkelen of dient de app in verbinding te staan met diverse telefoonopties zoals GPS, adresboek, kalender of dient er een interface beschikbaar te zijn etc? Wanneer u bijvoorbeeld een interactieve app wilt, dan zullen hier meer werkzaamheden voor verricht dienen te worden en zullen deze van invloed zijn op de kosten om een app te ontwikkelen. In sommige gevallen kunnen de kosten om een app te ontwikkelen ook worden opgedeeld in fasen. Regelmatig komt het voor dat apps worden ontwikkeld waarbij er in de loop van de tijd functionaliteiten aan een app worden toegevoegd. Zodoende kunt u de kosten om een app te ontwikkelen spreiden. Een andere mogelijkheid is dat we op basis van uw budget bekijken wat mogelijk is en op welke wijze we hierbij de kosten om de app te ontwikkelen kunnen beheersen.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden aangaande een app en de kosten die gepaard gaan om een app te laten ontwikkelen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in.