Elektramat is een elektrotechnische groothandel met specialisaties op het gebied van o.a. groepenkasten, laadpalen, installatiekabels etc.

De organisatie richt zich op zowel de professionele- als de particuliere markt en onderscheidt zich door maatwerk. Een aantal jaren geleden zijn we in aanraking gekomen met DataVisual door onze software behoefte.

Hoe de software is ontstaan..

Door het gebruik van meerdere webwinkels op verschillende platformen is bij ons de behoefte ontstaan aan één omgeving die de gehele afhandeling van orders zou bevatten. Door de jaren heen is deze omgeving in samenwerking met DataVisual volledig geoptimaliseerd naar onze wensen en benodigdheden. Naast deze omgeving heeft DataVisual sinds dit jaar ook onze website in beheer, waarmee wij oplossingen verzinnen om onze klanten optimale ondersteuning te bieden bij het verkrijgen van elektrotechnische materialen. De ontwikkelde omgeving zorgt voor een vlekkeloze afhandeling van orders, waardoor wij in staat zijn om onze activiteiten uit te breiden zonder hinder te ondervinden. De koppelingen werken naar behoren vanaf communicatie met de website tot aan de communicatie met de klant.

Samenwerking Elektramat & DataVisual

Door korte communicatielijnen komen wij altijd tot een snelle oplossing. Bij urgente problemen wordt snel naar een oplossing gezocht en wordt deze ook gerealiseerd. Bij de langdurige trajecten is het voor beide partijen duidelijk wat wij van elkaar kunnen en moeten verwachten. Al met al een erg prettige samenwerking!