Bij een SaaS oplossing wordt de software online aangeboden en heeft u als organisatie geen omkijken naar het technische beheer van de applicatie. Steeds meer organisaties gaan over op een SaaS oplossing vanwege de flexibiliteit, toegankelijkheid en schaalbaarheid ervan.

Faciliteren bij diverse disciplines

DataVisual kan als partner faciliteren bij diverse disciplines. Wij streven ernaar om uw vereisten en wensen om te zetten naar de juiste verbinding tussen mens, processen en de technische realisatie van de SaaS oplossing. DataVisual kan hierbij de complete ontwikkeling van de SaaS oplossing voor uw organisatie verzorgen. Hierbij kunt u denken aan zelfstandige tooling en/ of tooling dat gekoppeld dient te worden met een bestaande applicatie of ERP pakket. Bij deze laatste variant wordt er een flexibele schil gebouwd om uw huidige software zoals SAP, Exact of AFAS. Het doel hiervan is om uw huidige software effectiever te laten functioneren of functies te ontwikkelen die in uw ERP-pakket ontbreken. Op die manier bent u in staat om uw processen nog beter te stroomlijnen en beter op elkaar te laten aansluiten.

Mogelijkheden SaaS oplossing

Er zijn diverse mogelijkheden om tot de gewenste SaaS oplossing te komen. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos, doordat wij in staat zijn diverse maatwerk oplossingen te ontwikkelen (eventueel in combinatie met diverse koppelingen). Naast het ontwikkelen van een SaaS oplossing, kunnen wij u ondersteunen in het onderhoud en beheer van de tooling. Ook de hosting die ervoor zorgt dat uw software 24/7 online wordt gehouden en blijft werken kunnen wij hierbij verzorgen. De data van de desbetreffende SaaS oplossing bevindt zich daarbij in een Nederlands datacenter.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van een SaaS oplossing voor uw organisatie en/ of bent u op zoek naar een partner die u hierin kan faciliteren? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777.