Proces automatisering

Proces automatisering: stroomlijnen van processen.

Proces automatisering: Simpeler en slimmer gegevens verzamelen vanuit de procesbesturing.

Op welke wijze wordt op dit moment uw bedrijfsgegevens en managementinformatie vanuit uw processen verzameld en gemeten? Beheert u dit vanuit één centraal beheerplatform en bent u in staat om de gewenste gegevens uit uw systemen te halen? Middels het verbeteren van de proces automatisering kunnen de processen binnen uw organisatie gestroomlijnd worden. Dit stelt uw organisatie in staat om simpeler en slimmer uw gegevens te kunnen verzamelen vanuit de procesbesturing en daarmee uw organisatie optimaler te laten functioneren.

De doorontwikkeling van proces automatisering

Naast de software ontwikkeling en het eventueel koppelen van andere systemen die wij voor u kunnen verzorgen, vinden wij het belangrijk dat we kijken naar de output. Op deze manier kan er een optimale balans gecreëerd worden op het gebied van data-verzameling, productierapportage en managementinformatie. Zodoende komt de aansluiting van mensen en processen werkelijk tot hun recht. Denk hierbij aan het reduceren van voorraden, productie-uitval en restafval en het beter laten functioneren van teams.

Optimalisering

De optimalisering van proces automatisering kan op diverse manieren worden ingericht. Denk hierbij aan de standaardisatie van diverse systemen die in gebruik worden genomen en het realiseren van koppelingen met systemen. In de praktijk komt het daarnaast steeds vaker voor dat er een flexibele schil om het ERP pakket wordt ontwikkeld, zodat uw huidige software nog beter in staat is de gewenste gegevens inzichtelijk te brengen en hierop te kunnen anticiperen.

Proces automatisering: de voordelen

Het gebruik maken van proces automatisering heeft diverse voordelen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Middels het verbeteren van de proces automatisering kunnen de processen binnen uw organisatie gestroomlijnd worden.
  • Er kan een optimale balans gecreëerd worden op het gebied van data-verzameling, productierapportage en managementinformatie.
  • De optimalisering van proces automatisering kan op diverse manieren worden ingericht.

Meer weten over proces automatisering?