Op welke wijze wordt op dit moment uw bedrijfsgegevens en managementinformatie vanuit uw processen verzameld en gemeten? Beheert u dit vanuit één centraal beheerplatform en bent u in staat om de gewenste gegevens uit uw syste(e)m(en) te halen? Middels het verbeteren van de proces automatisering kunnen de processen binnen uw organisatie gestroomlijnd worden. Dit stelt uw organisatie in staat om simpeler en slimmer uw gegevens te kunnen verzamelen vanuit de procesbesturing en daarmee uw organisatie optimaler te laten functioneren.

Proces automatisering & de (door)ontwikkeling ervan

Voor veel organisaties is dit een behoorlijke uitdaging vanwege de complexiteit en verscheidenheid aan processen, vereisten en regelgeving. DataVisual kan u hierbij ondersteunen. Het verbeteren van proces automatisering gaat verder dan het op elkaar laten aansluiten van diverse (complexe) geautomatiseerde systemen en processen. Naast de software ontwikkeling en het eventueel koppelen van andere systemen die wij voor u kunnen verzorgen, vinden wij het belangrijk dat we kijken naar de output. Op deze manier kan er een optimale balans gecreëerd worden op het gebied van data-verzameling, productierapportage en managementinformatie. Zodoende komt de aansluiting van mensen en processen werkelijk tot hun recht. Denk hierbij aan het reduceren van voorraden, productie-uitval en restafval en het beter laten functioneren van teams.

Optimalisering

De optimalisering van proces automatisering kan op diverse manieren worden ingericht. Te denken valt aan de standaardisatie van diverse systemen die in gebruik worden genomen en het realiseren van koppelingen met systemen. In de praktijk komt het daarnaast steeds vaker voor dat er een flexibele schil om het ERP pakket wordt ontwikkeld, zodat uw huidige software nog beter in staat is de gewenste gegevens inzichtelijk te brengen en hierop te kunnen anticiperen.

Wilt u meer weten over deze mogelijkheden en/ of bent u op zoek naar een partner die hierin kan mee denken en de vertaalslag kan maken? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777.