Applicatie ontwikkeling & beheer

Applicatie ontwikkeling & beheer: Logischer en doelgerichter.

Applicatie ontwikkeling & beheer: maakt werken in uw organisatie gemakkelijker.

Overal en altijd kunnen werken wanneer het u uitkomt is steeds meer vanzelfsprekend. Echter de productiviteit van de gebruiker is niet alleen afhankelijk van de toegankelijkheid, ook factoren als het gebruikersgemak en functionaliteiten die de software biedt zijn hierbij van belang. Met behulp van applicatie ontwikkeling kijken we samen met u hoe toepassingen logischer en doelgerichter in de organisatie ingericht kunnen worden, zodat de software binnen uw organisatie het werk voor u gemakkelijker maakt.

Tooling voor externe doelgroepen

Applicatie ontwikkeling wordt steeds vaker ingezet om externe doelgroepen zoals klanten te faciliteren. Denk hierbij aan mobiele applicaties die beschikbaar worden gesteld op iPhone, iPad en Android platformen. Ook een combinatie van web gebaseerde en mobiele applicaties zijn mogelijk. De mogelijkheden van applicatie ontwikkeling zijn divers. Hierbij kunt u denken aan een complexe logistieke applicatie tot een leveranciersplatform vanuit één backoffice met één centrale voorraad.

Méér dan alleen technische logica

Naast het feit dat de applicatie op de juiste wijze getest dient te worden voordat deze in productie gaat, gaat het erom dat er op de juiste momenten ook terug gekeken wordt naar het beoogde doel. In hoeverre is deze behaald en toereikend voor de toekomst? Het in stand houden van de kwaliteit tijdens de gehele levenscyclus van het systeem is hier een belangrijk onderdeel van. Door de eindeloze mogelijkheden met add-on modules zijn wij daarnaast in staat om de ontwikkelde applicatie uit te breiden en specifiek in te spelen op de wensen en vereisten die gedurende de tijd ontstaan.

Applicatie ontwikkeling & beheer: de voordelen

Applicatie ontwikkeling & beheer heeft diverse voordelen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Applicatie ontwikkeling wordt steeds vaker ingezet om externe doelgroepen zoals klanten te faciliteren.
  • De mogelijkheden zijn divers. Hierbij kunt u denken aan een complexe logistieke applicatie tot een leveranciersplatform vanuit één backoffice met één centrale voorraad.
  • Mobiele applicaties kunnen beschikbaar worden gesteld op iPhone, iPad en Android platformen.
  • U heeft de mogelijkheid om de applicatie te koppelen aan uw bestaande software, zodat er optimaler gebruik gemaakt kan worden van de data binnen uw organisatie.

Meer weten over Applicatie ontwikkeling & beheer?