Wi-Fi netwerk

Wi-Fi netwerk: Snel, betrouwbaar met slimme functionaliteiten.

Wi-Fi netwerk: Verlangt u naar een stabiele Wi-Fi oplossing?

Wilt u locatie onafhankelijk werken binnen uw organisatie(s) en de directe omgeving? Of bent u op zoek naar een stabiele Wi-Fi oplossing waarbij het belangrijk is dat deze zeer veel bezoekers met verschillende apparaten tegelijk aan kan? Steeds meer organisaties verlangen een netwerkomgeving die vanuit diverse locaties te bereiken en te beheren is. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos.

Ervaring

Diverse cases voor MKB, enterprise ondernemingen, onderwijsinstellingenzorginstellingen en buitenlocaties hebben we inmiddels voorzien van snelle en betrouwbare Wi-Fi netwerken. Het begint bij eenvoudige accespoints tot high-end draadloze netwerken voor grote ondernemingen en (grote) evenementen.

Diverse omgevingen

Zelfs bij de meest lastige locaties kunnen gebruikers worden voorzien van betrouwbare Wi-Fi connectiviteit. Ook tijdelijke gasten die een connectie willen leggen met het draadloze netwerk, zonder gebruik te maken van de interne omgeving, behoort tot de mogelijkheid.

Slimme functionaliteiten

Er kunnen slimme functionaliteiten aan het draadloze netwerk gekoppeld worden, zodat het Wi-Fi netwerk nog beter benut kan worden. Denk hierbij aan een draadloze connectie op basis van track & trace van goederen en/of mensen, temperatuurbewaking in specifieke ruimten, IP camerabeveiliging, (draadloze) telefonie, domotica etc.

Wi-Fi netwerk: de voordelen

Het gebruik maken van een DataVisual Wi-Fi netwerk heeft diverse voordelen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Het koppelen van slimme functionaliteiten aan het draadloze netwerk.
  • De Wi-Fi netwerken kunnen voor diverse omgevingen worden ingezet.
  • DataVisual is ervaren en heeft diverse cases uitgevoerd voor zowel MKB als enterprise ondernemingen.

Meer weten over Wi-Fi netwerken?