Kwalitatief goede hardware is de basis voor een goed werkende ICT omgeving. DataVisual kan u adviseren welke hardware het beste bij uw vereisten en wensen aansluit. Wij werken met gerenommeerde merken zoals HP, Dell, Ruckus Wireless, Logitech etc. waarbij we met name scherp zijn op de prijs/kwaliteitsverhouding en service ondersteuning.

Diverse kennis in huis

Of het nu gaat om server hardware, pc componenten of randapparatuur als switches, noodstroomvoorzieningen, wifi systemen, DataVisual heeft diverse kennis in huis. Naast het leveren van hardware voorzien wij ook in de implementatie en onderhoud van de hardware, en indien gewesnt, in combinatie met uitgebreide service contracten. U kunt hierbij denken aan hardware-response contracten of on-site contracten die op het gebied van servers zelfs een 24/7 karakter kunnen hebben.

Kortom, met de door DataVisual geadviseerde en geïmplementeerde hardware, beschikt u over een stuk zekerheid in het up- en running houden van uw ICT hardware omgeving. Wilt u meer informatie over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in. Wij adviseren u graag.