Werkplekbeheer

Werkplekbeheer: Effectief en efficiënt.

Werkplekbeheer: Goed onderhoud draagt bij aan productiviteit.

Efficiënt en effectief gebruik van hardware, software en online verbindingen op elk werkplek is essentieel om het nieuwe werken optimaal te gebruiken. Goed onderhoud en (werkplek)beheer draagt bij aan de productiviteit van uw organisatie en daarmee gebruikers. Naast het reguliere werk van eigen systeembeheerders in uw organisatie kan het (deels) uitbesteden van het werkplekbeheer een effectieve ondersteuning zijn.

Concreet

Tegen een vast bedrag per maand per werkplek zijn uw ICT kosten inzichtelijk en transparant. Desgewenst kunnen we ter aanvulling van het werkplekbeheer o.a. een SLA samenstellen om onderlinge afspraken vast te leggen over het werkplekbeheer en de dienstverlening die u kunt verwachten.

Veel mogelijkheden

Het werkplekbeheer kan bestaan uit monitoring, Patch Management, doorvoeren van updates, licentiebeheer etc. Afhankelijk van uw wensen en vereisten kunnen we bekijken op welke manier het werkplekbeheer effectief ingericht kan worden.

Gewenste dienstverlening

Samen met u bepalen we wat het gewenste niveau is van de dienstverlening met betrekking tot het werkplekbeheer. Denkend aan de werkzaamheden aangaande beheer op afstand, de beveiliging op verschillende niveau`s, authenticatie, borging door versiebeheer etc.

Werkplekbeheer: de voordelen

Werkplekbeheer door DataVisual. Hierbij kunt u denken aan:

  • Vast bedrag per maand per werkplek.
  • Efficiënt en effectief gebruik van hardware.
  • U bepaald de dienstverlening.

Meer weten over Werkplekbeheer?