DV Cloud is een eigen ontwikkelde cloud desktop oplossing van hoogstaande kwaliteit op basis van SaaS. Diverse grote en MKB organisaties maken op dit moment gebruik van deze oplossing. 

Af te stemmen op specifieke wensen en vereisten vanuit uw organisatie

Het grote voordeel is dat wij deze cloud oplossing in eigen ontwikkeling hebben en deze op specifieke wensen en vereisten kan inspelen. Op het moment u extra functionaliteiten toegevoegd wilt zien aan uw cloud omgeving, dan is dit geen enkel probleem. Op deze manier beschikt u ook daadwerkelijk over een complete werkomgeving voor uw organisatie in de cloud. Evenals andere cloud oplossingen kunnen gegevens en applicaties via de online werkplek benadert worden. Daarnaast kunnen wij diverse koppelingen verzorgen, denkend aan DV Cloud desktop in combinatie met VoIP en bevindt uw data zich in een Nederlands datacenter. Meer informatie over de verschillende varianten van DV Cloud?

Optimale performance & functionaliteit

DataVisual zorgt daarbij voor de optimale performance en functionaliteit van uw online werkplek, zodat u hier geen omkijken naar heeft. Wij verzorgen daarbij onder anderen de omgeving van beveiliging, updates, patches, ICT beheer etc. Ook is het mogelijk om de cloud desktop omgeving redundant te laten uitvoeren (eventueel vanuit meerdere datacentra). Daarnaast kunnen (specifieke) performance afspraken vastleggen in een Service Level Agreement verzorgen in combinatie met een beschikbaarheidsgarantie.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden voor uw organisatie om in de cloud te gaan werken of wilt u een demo? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in. Wij adviseren u graag.