DataVisual kan uw internet infrastructuur verzorgen. Dit varieert van eenvoudige ADSL verbindingen tot gesloten verbindingen die tussen uw vestigingen liggen. Bij een gesloten verbinding is het niet mogelijk voor derden ongewild toegang te krijgen tot uw infrastructuur. Afhankelijk van uw bedrijfsprocessen en de (toekomstige) wensen en vereisten aangaande de dienstverlening zal samen met u worden gekeken naar de verbinding die hier het beste voor ingezet kan worden.

Het is van groot belang dat de beschikbaarheid van het internet in uw bedrijf gewaarborgd is. Het aantal applicaties en diensten dat over het internet worden aangeboden groeit immers gestaag. Denk hierbij aan VoIP (Voice over IP), betalingen via IP (PoIP), koppelingen met uw webshop, koppelingen met uw Hosted werkplek, Hosted WiFi oplossingen etc. Het is daarom belangrijk dat er stil gestaan wordt bij welke verbinding noodzakelijk is. Zodat de aansluiting van uw ICT omgeving met de daaraan gerelateerde bedrijfsprocessen, hierdoor niet belemmerd wordt.

Diverse verbindingen

DataVisual kan u voorzien van de volgende verbindingen vanuit meerdere providers:

  • Glasvezel verbindingen;
  • ADSL (2+)(A-Symmetrisch DSL);
  • SDSL (Symmetrisch DSL);
  • XDSL;
  • Extended Ethernet (Private IP VPN verbinding via externe hosting);
  • Leased Line (Private IP VPN verbinding).

Elke verbinding heeft zijn eigen specifieke karakter. Afhankelijk van de wenselijke snelheid en de mogelijk in te zetten diensten op de verbinding, zal gekeken worden welke variant het beste ingezet kan worden. Aan de hand van de verschillende internetproviders kan nagegaan worden welke provider voor u het aantrekkelijkst is.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden afgestemd op uw organisatie? Neem contact op met Patrick Toenink via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in. Wij adviseren u graag.