Hosting

Hosting: Een onderkomen afgestemd op uw organisatie.

Hosting: Eenvoudig schalen en veel optimalisatiemogelijkheden.

Bent u op zoek naar een partner die de hosting verzorgt en meegroeit met uw organisatie? DataVisual biedt verschillende vormen van hosting aan, afgestemd op uw organisatie. Geen enkele website, webshop of applicatie is hetzelfde om de optimale snelheid en bereikbaarheid te realiseren. Daarom vinden wij het belangrijk dat er gekeken wordt naar uw wensen en vereisten om vervolgens met u te bepalen welke oplossing daarvoor geschikt is. Dit is geheel afhankelijk van de functionaliteiten en traffic.

Persoonlijke oplossing

Wij verzorgen geen standaard oplossing, maar bekijken samen met u naar uw wensen en vereisten die u stelt aan de website, webshop of applicatie. Ongeacht de oplossing verzorgen wij schaalbare hosting, zodat wanneer uw organisatie (harder) groeit wij hierop kunnen anticiperen.

Soft limits

U heeft gegarandeerd het volledige geheugen ter beschikking. Wij werken met soft limits, wat inhoudt dat op het moment het geheugen overschreden wordt deze automatisch wordt bijgeschaald en geen onderbrekingen heeft.

Hosting: de voordelen

Het gebruik maken van hosting door DataVisual heeft diverse voordelen. Hierbij kunt u denken aan:

  • Ongeacht de oplossing verzorgen wij schaalbare hosting, zodat wanneer uw organisatie (harder) groeit wij hierop kunnen anticiperen. Hierbij kunt u denken aan eenvoudige websites tot bedrijfskritische applicaties. Diverse platformen ondersteunen wij hierbij. Naast ons eigen platform kunt u denken aan Magento, WordPress en Joomla.

Meer weten over Hosting?