Bent u op zoek naar een partner die de hosting verzorgt en meegroeit met uw organisatie? DataVisual biedt verschillende vormen van hosting aan, afgestemd op uw organisatie. Geen enkele website, webshop of applicatie is hetzelfde om de optimale snelheid en bereikbaarheid te realiseren. Daarom vinden wij het belangrijk dat er gekeken wordt naar uw wensen en vereisten om vervolgens met u te bepalen welke oplossing daarvoor geschikt is. Dit is geheel afhankelijk van de functionaliteiten en traffic.

Ongeacht de oplossing verzorgen wij schaalbare hosting, zodat wanneer uw organisatie (harder) groeit wij hierop kunnen anticiperen. Hierbij kunt u denken aan eenvoudige websites tot bedrijfskritische applicaties. Diverse platformen ondersteunen wij hierbij. Naast ons eigen platform kunt u denken aan Magento, WordPress en Joomla. Tevens kunnen wij naast de hosting voorzien in het ontwikkelen van webapplicaties of webshops door onze applicatieontwikkelaars. Terwijl u zich kunt concentreren op uw business, zorgen wij ervoor dat uw website, webshop of applicatie 24/7 online wordt gehouden en blijft werken.

De voordelen om de hosting bij DataVisual onder te brengen:

  • Wij verzorgen geen standaard oplossing, maar bekijken samen met u naar uw wensen en vereisten die u stelt aan de website, webshop of applicatie.
  • Alle data wordt ondergebracht in een Nederlands datacenter
  • U heeft gegarandeerd het volledige geheugen ter beschikking. Wij werken met soft limits, wat inhoudt dat op het moment het geheugen overschreden wordt deze automatisch wordt bijgeschaald en geen onderbrekingen heeft.
  • Uw hosting is eenvoudig op te schalen van basis servers tot krachtige servers.
  • De Service Desk kan u ondersteunen met diverse vraagstukken.
  • Wij hebben brede kennis in huis van optimalisatiemogelijkheden zoals load balancing, SSL offloading en clusters tot beveiligingsopties zoals SSL certificaten.
  • DataVisual kan op diverse ICT gebieden meedenken, waardoor het mogelijk is om de hosting uit te breiden met aanvullende dienstverlening. Naast hosting kunnen we u ondersteunen op het vlak van bijvoorbeeld complete SaaS oplossingen (o.a. cloud desktop, email en back up) tot Service Management.

Doorgaans verzorgen wij hosting op basis van het Linux besturingsysteem. Echter kunnen wij ook hosting verzorgen op basis van Windows.

Redenen om meerdere domeinnamen te registreren
Benieuwd op welke wijze de hosting kan worden verhuisd en overgedragen?