Berthold Menzo, hoofd ICT van De Groot Vroomshoop deelt zijn ervaringen met DataVisual. De Groot Vroomshoop Groep is een vitaal onderdeel van VolkerWessels.

Momenteel werken er zo’n 250 vakmensen. De Groot Vroomshoop Groep is onder anderen actief op het gebied van duurzame en energiezuinige huisvestingsconcepten op basis van houtskeletbouw. Permanente, semipermanente en tijdelijke huisvestingsconcepten voor onderwijs, zorg, bedrijven en vakantieparken.

We zijn vijf jaar geleden met DataVisual in aanraking gekomen door een glastraject, waarbij we aangesloten werden op het netwerk Cogas en NDIX. DataVisual was hierbij betrokken. Aangezien onze oude dienstverlener slecht in staat was om ons te ondersteunen en daarnaast de mensen met kennis van onze ICT-omgeving weg gingen, was dit een uitgelezen moment om een andere dienstverlener in de arm te nemen. We hebben DataVisual destijds leren kennen als een innovatieve flexibele partij die met je meedenkt en klantgerichte oplossingen biedt. We zijn zeer tevreden over de service die verleent wordt.

Wat DataVisual sterk maakt is het innovatieve karakter. De organisatie is continu op zoek naar nieuwe innovatieve oplossingen. Daarnaast zijn voor ons ook belangrijk “de persoonlijke benadering, korte lijnen en flexibele instelling”. Dit maakt het mogelijk om als partners te werken aan passende oplossingen voor onze organisatie. Daarnaast sluiten deze kenmerken goed aan op de cultuur die  binnen De Groot Vroomshoop Groep heerst. Ook het specialisme hosting maakt het mogelijk om oplossingen door DataVisual als SaaS oplossing aan te bieden, waardoor niet direct in de hardware geïnvesteerd hoeft te worden. Dat is interessant voor pilots, maar ook voor kleinere organisaties waar investeringen zwaar wegen op de begroting.