Dit jaar wordt het beachvolleybal toernooi weer georganiseerd door volleybalvereniging Holyoke. Het toernooi wordt op vrijdag 30 juni en zaterdag 1 juli in Enter gehouden. Ook dit jaar sponsort DataVisual opnieuw dit volleybaltoernooi. 

Families, bedrijven en straten strijden op vrijdagavond voor de jaarlijkse titel. Op zaterdag zijn de overige teams weer van harte welkom. Via de website van Holyoke, www.vvholyoke.nl, kan men zich aanmelden voor het toernooi. Dus wil je als bedrijf meedingen naar de titel, schrijf je dan in voor dit fantastische evenement en strijd mee…

In het Centrum van Enter, naast de RK Kerk, zullen in juni wederom een totaal van 8 beachvolleybalvelden worden opgebouwd.

Meer dan 200 kubieke meter zand, een gezellig terras, goed weer en in totaal meer dan 70 teams, vormen de ingrediënten voor een prachtig beachvolleybaltoernooi.

Al 21 jaar organiseert Volleybal Vereniging Holyoke dit toernooi en doen diverse teams mee aan dit spektakel.

Naast de gebruikelijke klassen zal dit jaar opnieuw – vanwege het enorme succes van afgelopen editie – een bedrijvenklasse worden opgesteld.

Speciaal voor alle bedrijven uit Enter en omstreken wordt er een aparte poule gecreëerd, om gezamenlijk met je collega’s deel te kunnen nemen aan dit gezellige toernooi. Wil je als bedrijf of personeelsvereniging gewoon eens kennismaken met de beachsport of heb je een team met volleyballers, schrijf je dan nu in en strijd voor de speciale bedrijvencup!