Bellen via internet wordt steeds meer als zakelijke telefonie oplossing ingezet. Bij bellen via internet wordt er gebruik gemaakt van een internetverbinding, waarbij het spraakverkeer over het internet gerouteerd wordt. Bellen via internet is mogelijk over een ADSL, SDSL of glasvezel en is doorgaans vele malen goedkoper dan bellen via de traditionele ISDN lijnen. De besparing van het bellen via internet kan oplopen tot vele tientallen procenten.

Mogelijkheden van bellen via internet

Doordat het bellen via internet verschillende functionaliteiten biedt, is het mogelijk om de telefonie inrichting naar wens in te richten. Hierbij kunt u denken aan uw eigen welkomsttekst, doorverbindingsmogelijkheden, het koppelen van meerdere vestigingen aan één hosted centrale of bellen via internet middels uw mobiele telefoon.

Bellen via internet + stabiele internetverbinding

Middels bellen via internet is het belangrijk dat uw internetverbinding voldoende bandbreedte heeft en stabiel is. Als de internetverbinding niet voldoende bandbreedte heeft, zult u dit tijdens het bellen via internet vernemen in kwaliteitsverlies of het wegvallen van spraak.

Wilt u meer informatie over in hoeverre bellen via internet interessant is voor uw organisatie en/of bent u op zoek naar een ICT-dienstverlener die hierin kan voorzien? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in.