Bent u op zoek naar een ICT partij die het beheer op afstand kan verzorgen? Of bent op zoek naar een combinatie m.b.t. het verrichten van de werkzaamheden op uw locatie en beheer op afstand? Wij denken graag hierin mee. Afhankelijk van de gewenste dienstverlening kunnen we bekijken hoe dit zo optimaal mogelijk ingericht kan worden.

De mogelijkheden voor beheer op afstand

Beheer op afstand kan een tijdsbesparende oplossing zijn. Er hoeft immers niet gereisd te worden naar een fysieke locatie. Middels beheer op afstand kunnen verschillende werkzaamheden worden verzorgd. Denk hierbij aan het periodiek uitvoeren van onderhoud en beheer aan uw server(omgevingen) of het beheer op afstand aangaande werkplekbeheer of Mobile Device Management?

Afhankelijk van uw wensen en vereisten kan bekeken worden hoe we het beheer op afstand zo optimaal mogelijk kunnen inrichten. In de loop der jaren zijn er diverse cases voorbij gekomen waarbij we beheer op afstand hebben toegepast. Het biedt diverse mogelijkheden. Van gedeeltelijke ondersteuning tot volledige ondersteuning van de ICT-omgeving voor zowel MKB- als enterprise organisaties. Ter aanvulling kunnen er afspraken gemaakt worden m.b.t. de gewenste dienstverlening op basis van een SLA (Service Level Agreement).

Ook het benaderen van uw bestanden of het starten van downloads behoort tot de mogelijkheden. Meer weten over de mogelijkheden voor uw organisatie aangaande beheer op afstand? Wij delen graag onze kennis met u. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in.