Afgelopen week heeft onze collega Randy zijn Azure architect certificering op het gebied van (cloud) infrastructuur behaald. Door deze certificering breiden we ons team uit met nog een expert voor strategische Cloud-mogelijkheden.  

Azure optimaal benutten?
Azure is een set cloudservices die een groot scala aan mogelijkheden biedt. Doordat wij ons blijven verdiepen in Azure, bieden wij jou de mogelijkheid om Azure optimaal in te kunnen zetten.

Bij dit team ligt de focus op Microsoft Azure en Microsoft 365. Hierbij is Randy samen met het team verantwoordelijk voor het adviseren, analyseren en het oplossen van complexe vraagstukken. Want zoals Randy altijd zegt:

“Door ons meer te verdiepen in behoeften van de klanten, kunnen wij nog betere oplossingen en adviezen aandragen.

Wat is Azure?
Microsoft Azure is een set cloudservices die constant blijft groeien en jouw organisatie helpt te voorzien in allerlei zakelijke uitdagingen. Azure geeft je de vrijheid om met je favoriete hulpprogramma’s en frameworks, toepassingen te ontwikkelen, beheren en implementeren op een omvangrijk, wereldwijd netwerk.

Omdat Azure een Cloudoplossing van Microsoft is, valt dit perfect te combineren met andere Cloudservices zoals Microsoft 365. Het Azure platform vraagt gespecialiseerde kennis en daarom bieden wij behalve het Azure platform zelf, óók ondersteunende managed services diensten aan.

Waarom DataVisual?
DataVisual is de vertrouwenspersoon die de klant graag mee op reis neemt en adviseert voor toepassingen op maat. Onder andere welke Clouddiensten van toegevoegde waarde zijn binnen de te realiseren processen en  IT-architectuur. DataVisual neemt daarin de vendor-neutrale houding aan en zoekt naar de oplossing die het beste bij de klant past.