Wilt u een app laten maken en zoekt u een partner die zich in de loop der jaren heeft ontwikkeld tot app ontwikkelaar voor diverse projecten? Een app laten maken is meer dan de uitvoering van het idee, het gaat erom wat de toegevoegde waarde is van de app voor uw doelgroepen. Steeds meer organisaties willen een app laten maken ter ondersteuning van de huidige communicatiemiddelen. De interactie met de doelgroepen wordt immers steeds meer opgezocht via de mobile devices.

Diverse mogelijkheden

Waar dient de app voor uw organisatie aan te voldoen? Wilt u een app laten maken die bepaalde informatie kan uitlezen, zoals een QR Code. Of wilt u een app laten maken die verbonden is met het ERP-systeem die data kan integreren. Een app laten maken met Social Media integratie behoort ook tot de mogelijkheden. Kortom de mogelijkheden zijn eindeloos. We zitten tevens in de internetrevolutie waarbij web 3.0 inmiddels zijn intrede heeft genomen. Organisaties die een app laten maken spelen hierop in door bijvoorbeeld automatische advisering uit te brengen op basis van ingegeven data afgestemd op het gebruikersprofiel. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een energiebesparingsscan op basis van informatie vanuit gekoppelde apparaten. Uiteraard zijn er meer mogelijkheden die inspelen op web 3.0 om een app te laten maken. Denk o.a. aan de verschillende mogelijkheden om de interactie aan te gaan met uw klanten.

Realiseren van koppelingen

Daarnaast kunnen wij voorzien in koppeling mogelijk met uw ERP-pakket, zodat de informatie vanuit de app nog slimmer gebruikt kan worden. Wilt u meer informatie over deze mogelijkheden en/of bent u op zoek naar partner die u hierin kan faciliteren? Neem contact op met ons via het telefoonnummer 0547-380777 of vul het contactformulier in.