1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Hosted VoIP centrale

Een hosted VoIP centrale is voor elke organisatie geschikt, waardoor de oplossing laagdrempelig is. De techniek is dusdanig doorontwikkeld, dat u minder risico`s loopt op uitval. Daarnaast kan de flexibele licentiestructuur kostentechnisch aantrekkelijk zijn. U kunt het aantal gebruikers toevoegen of verwijderen waar nodig, zodat je nooit meer kosten maakt dan noodzakelijk is. 

 

Waarom kiezen voor een hosted VoIP centrale?

Een hosted VoIP centrale biedt diverse voordelen zowel op functioneel als technisch gebied. Ten eerste is dat u bij een Hosted VoIP centrale oplossing geen fysieke centrale meer aan hoeft te schaffen die defect kan gaan en u daarmee locatie onafhankelijk kunt werken. Daarbij is de Hosted VoIP centrale altijd up-to-date met de nieuwste software. Daarnaast kunt u de telefoons m.b.t. de hosted VoIP centrale oplossing overal in het pand gebruiken waar een netwerkaansluiting zit. Het is een kwestie van inpluggen en bellen. Daarnaast is het een voordeel dat het systeem eenvoudig te koppelen is tussen meerdere vestigingen. U kunt daarbij kosteloos onderling bellen en u heeft mogelijkheden om een verkort nummerplan te maken.

Lagere belkosten hosted VoIP centrale

Een bijkomend voordeel is dat naast de functionele en technische voordelen van hosted VoIP centrale de belkosten lager liggen. De gesprekken voert u via de internetverbinding, dus u hoeft voor spraak geen traditionele telefoonlijnen instant te houden via de hosted VoIP centrale. Tevens biedt een oplossing met betrekking tot een hosted VoIP centrale extra interessante opties, denkend aan o.a. het koppelen van GSM`s, ipad apps en eenvoudige callflow aanpassingen. 

Wilt u meer informatie over een hosted VoIP centrale oplossing en mogelijke kostenbesparingen die hiermee te realiseren zijn? Wij hebben ervaringen met diverse projecten op het gebied van hosted VoIP centrale oplossingen en delen graag onze kennis met u. Neem telefonisch contact met ons op via 0547-380777 of vul het contactformulier in. 

 

Meer informatie over VoIP of terug naar FAQ

DIRECT CONTACT

Patrick Toenink Bel: 0547-380777
Stuur Patrick een mail
Patrick Toenink
Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap