1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Pro-actief onderhoud & beheer

Onderhoud en beheer is belangrijk om de ICT omgeving in uw organisatie doelmatig in te zetten en effectief te laten verlopen. Denk hierbij aan de technische infrastructuur, de gegevens infrastructuur, beveiliging, het doorvoeren van wijzigingen, updates etc.

Echter wijst het in de praktijk uit dat bij veel organisaties, die niet in de cloud werken, het beheer van de informatievoorziening een onderontwikkeld gebied is.  Om te zorgen voor een continue en stabiele ICT omgeving, wijst onze ervaringen uit dat proactief beheer van uw ICT omgeving in vele gevallen zal leiden tot een daling van het aantal incidenten/ problemen.
Om uw netwerk up to date te houden, zal DataVisual vanaf februari een aantal vernieuwde mogelijkheden introduceren, waar we aan de hand van uw behoefte de gewenste onderhoud en beheer kunnen verzorgen.

Dit kan remote, waarbij we uw netwerk beheren op afstand of wij komen bij u op locatie. Iedere maand zullen de servers (en desgewenst werkstations) gecontroleerd worden op diverse onderdelen om zodoende preventief te handelen. Het technisch beheer is afhankelijk van het niveau wat wenselijk is voor uw organisatie. Wilt u meer informatie of bent u benieuwd welke mogelijkheden er zijn voor uw organisatie? U kunt vrijblijvend contact opnemen met ons.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap