1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Ruckus, the Wifi connector

Steeds meer apparatuur wordt gekoppeld aan het internet en er zijn vele mogelijkheden hierin. Ruckus is onze partner met betrekking tot het verzorgen van draadloze netwerken op bedrijfslocaties tot grote stedelijke netwerken. Door middel van de accespoints krijgen de gebruikers op de locaties draadloos toegang tot het netwerk. Zelfs in de meest lastige locaties kunnen gebruikers worden voorzien van betrouwbare Wi-Fi connectiviteit. Hiermee kunnen wij ondernemingen, scholen, zorginstellingen en buitenlocaties voorzien van snelle en betrouwbare Wi-Fi netwerken. Dit houdt ook in dat tijdelijke gasten die connectie leggen met het draadloze netwerk, de mogelijkheid krijgen het internet te benaderen zonder dat zij toegang krijgen tot uw interne omgeving.

Daarnaast kunnen er slimme technologieën aan het draadloze netwerk gekoppeld worden. Denk hierbij aan een draadloze connectie op basis van: het traceren van goederen en/of mensen, temperatuurbewaking in specifieke ruimten, IP camerabeveiliging, (draadloze) telefonie, domotica etc.

Sterk aan Ruckus is de beamflex technologie. Dit is een door Ruckus gepatenteerde technologie die ervoor zorgt dat het Wi-Fi signaal geoptimaliseerd wordt om gebruikers naar tevredenheid te bedienen. Dankzij BeamFlex reageert het Wi-Fi signaal automatisch op eventuele storingsbronnen, waardoor het gebruikers altijd een goede verbinding biedt. Wanneer een gebruiker zich door het pand beweegt zal het Wi-Fi signaal zich continu optimaliseren. Hierdoor biedt Ruckus een uitstekende oplossing voor locaties met veel gelijktijdige gebruikers, veranderende omgevingsfactoren en aanwezige storingsbronnen. Tevens hebben de access points van Ruckus Wireless in combinatie met ZoneDirectors verschillende mogelijkheden tot gebruikersbeheer.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=P8F44iYF3Gg

Wilt u meer weten over Ruckus en de mogelijkheden daarin voor uw organisatie, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap