1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Voorlichting Social Media

DataVisual en e-Zense geven voorlichting over ‘social media’

Kinderen weten hoe social media in de praktijk werkt. De meeste kinderen zijn zich echter niet bewust van de mogelijke gevaren. Door middel van deze voorlichting maken Dinant Getkate (DataVisual) en René Hegeman (e-Zense) de kinderen erop attent welke informatie ze beter niet kunnen delen via social media.
En nog belangrijker … De reden  waarom niet wordt duidelijk gemaakt. Uiteraard worden ook de leuke kanten van social media aangehaald. 

Niet alleen voor kinderen is het belangrijk dat ze zich bewust zijn van de mogelijke gevaren die social media met zich mee kan brengen. Ook ouders moeten op de hoogte zijn. Zo kunnen zij hun kinderen begeleiden en wijzen op de risico’s. Na de voorlichting worden er folders meegegeven waarin ouders worden geïnformeerd.

In het huidige ondernemersklimaat wordt steeds meer waarde gehecht aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO), DataVisual en e-Zense hebben de handen in elkaar geslagen en ervoor gekozen om dat op deze wijze in te zetten in de regio. Bewustwording het hoofddoel is van deze voorlichting. Meer informatie is te vinden op www.facebook.com/datavisualIT en via twitter, @datavisualMVO .

Voorlichting "de Wegwijzer" te Enter

Maandagmiddag gaf Dinant Getkate, van het bedrijf DataVisual, voorlichting over het gebruik van social media. Dick Nijzink, directeur van basisschool De Wegwijzer: “Kinderen weten goed om te gaan met hyves, facebook, etc. De kennis is erg groot. De mogelijkheden zijn vaak fantastisch, maar weten kinderen ook dat sommige gegevens door iedereen bekeken kunnen worden. En dat een foto, die je niet zo leuk vindt, toch altijd terug te zien is.....Aan de kinderen werd uitgelegd wat de voordelen zijn van social media, maar ook waar de gevaren schuilen. Als school vindt De Wegwijzer het erg belangrijk een stuk bewustwording mee te geven over het gebruik van social media. De Wegwijzer bedankt het bedrijf DataVisual en in het bijzonder Dinant Getkate voor de zinvolle voorlichting”. 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap