1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

DataVisual Beachvolleybaltoernooi

Dit jaar wordt het beachvolleybal toernooi weer georganiseerd door volleybalvereniging Holyoke. Ook dit jaar sponsort DataVisual dit beachvolleybaltoernooi. Het toernooi wordt op vrijdag 22 en zaterdag 23 juni gehouden in het centrum van Enter, naast de RK kerk.

Op meer dan 200 kubieke meter zand zullen in totaal 8 beachvolleybalvelden en een terras worden opgebouwd. In totaal zijn er meer dan 70 teams die hier zullen strijden.

Op vrijdagavond strijden Families, straten en bedrijven voor de jaarlijkse titel. Op zaterdag zijn de overige teams weer van harte welkom. Speciaal voor alle bedrijven uit Enter en omstreken wordt er een aparte poule gecreëerd. Zo kun je gezamenlijk met je collega’s deelnemen aan dit gezellige toernooi.

Via de website van Holyoke, www.vvholyoke.nl, kun je jouw team aanmelden. Dus wil je als bedrijf meedingen naar de titel, schrijf je dan in voor dit fantastische evenement en strijd mee!

Wil je als bedrijf of personeelsvereniging gewoon eens kennismaken met de beachsport of heb je een team met volleyballers, schrijf je dan in en strijd voor de speciale bedrijvencup!

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap