1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Updates DV CMS

CMS staat voor Content Management System, alle content kan vanuit het CMS beheerst worden naar eigen wensen. Het CMS wordt ondersteunt met standaard modules zoals het beheren van tekststijlen, mediabeheer etc. Daarnaast is het CMS uit te breiden met aanvullende modules. Denk hierbij aan nieuwsbeheer, emailmarketing en een webshopmodule. U kunt ook denken aan een omgeving gecreëerd voor klanten met afgenomen producten, mogelijk aanvullende producten op de basisafzet, voorraadbeheer etc. In principe zijn de mogelijkheden hiervoor onbegrensd.

Updates

Om het CMS te optimaliseren zijn we in gesprek gegaan met klanten en. De updates hebben ervoor gezorgd dat de omgeving nog stabieler en sneller draait. Bovendien is de omgeving makkelijker beheersbaar en gebruiksvriendelijker, door middel van een eigen ontwikkelde editor die ervoor zorgt dat alleen de informatie getoond wordt die van belang is voor de gebruiker.

Voordelen DV CMS ten opzichte van andere CMS-tools

Doordat in principe de mogelijkheden onbegrensd zijn naar gelang de behoefte, is de flexibiliteit groot. De standaardfuncties in het CMS kunnen uitgebreid worden met maatwerk modules. Daarnaast is de tool google analytics geïntegreerd, om zodoende inzicht te krijgen in de statistieken achter de website. Op deze manier kunnen ook marketingacties gekoppeld aan de website beter meetbaar worden gemaakt. Tevens zijn de webservers waarop de website en het CMS draaien redundant uitgevoerd waardoor grote bezoekersaantallen mogelijk zijn zonder dat uw website uit de lucht raakt.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap