1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Proces automatisering en mobiele apps

Mobiele apps zijn niet meer weg te denken in het dagelijks leven. Mobiele apps als WhatsApp, Facebook en Nu.nl kennen we allemaal. Dit zijn applicaties die voor iedereen toegankelijk zijn. Echter is het ook mogelijk om d.m.v. apps uw bedrijfsprocessen te automatiseren en optimaliseren. 

Doordat we steeds meer omringd worden door mobiele apparatuur gaan ook steeds meer organisaties nadenken over de inzet van mobiele apps. Bijvoorbeeld als ondersteuning van uw processen, het leveren van extra diensten of als marketinginstrument.


Proces automatisering

Naast de bestaande geautomatiseerde processen kunnen mobiele apps daar een verlengstuk van worden of een uitbreiding op worden. Zo is het vaak mogelijk om een bestaand systeem te koppelen aan nieuwe maatwerk software en dus ook maatwerk apps. Neem als voorbeeld een logistiek medewerker in een bedrijfshal. Deze medewerker moet steeds naar zijn computer lopen om gegevens in te voeren. Dit proces kan veel efficiënter als de medewerker zijn gegevens via zijn smartphone of tablet kan invoeren. , hiervoor kunt u een een app laten ontwikkelen

Type applicaties

Er zijn drie verschillende type applicaties namelijk native applicaties, web applicaties en hybride applicaties. Elk van deze varianten heeft zijn voor- en nadelen. De één is duurder waar de ander weer minder functionaliteiten biedt. Wilt u meer informatie over deze applicatie varianten, applicatie ontwikkeling, proces automatisering  en/ of bent u op zoek naar een partner die u hierin kan ondersteunen? Wij adviseren u graag! Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777. 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap