1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Inspelen op de digitalisering

De digitalisering in de maatschappij gaat enorm snel. Businessmodellen veranderen mede op basis van deze ontwikkelingen. Dit brengt de nodige uitdagingen met zich mee. Organisaties die hierop inspelen en de kansen die ze tegenkomen benutten kunnen een enorme voorsprong opbouwen ten opzichte van organisaties die een voorzichtige stap hebben gezet. Kijk naar de laatste ontwikkelingen in de retailbranche.

Mobiel internetverkeer overstijgt 

We hebben te maken met diverse ontwikkelingen. Denk hierbij aan de toenemende connectiviteit zoals de mogelijkheden die het werken in de cloud biedt. Denkend aan cloud oplossingen zoals cloud desktop, bellen via internet, het gebruik van SaaS oplossingen etc. Daarnaast wordt het mobiele verkeer steeds belangrijker. Voorspeld wordt dat tegen 2020 het aaantal mensen vaker het internet zal benaderen via een mobiel dan via een vaste computer. In hoeverre speelt uw organisatie hierop in en maakt u gebruik van de omnichannel-strategie?

Slim verbinden & proces optimalisatie

Daarnaast worden steeds meer apparaten met elkaar verbonden, waardoor er slimmer gebruik gemaakt kan worden diverse technologien. Ook de waarde van informatie wordt steeds belangrijker, doordat organisaties steeds meer processen willen gaan optimaliseren om o.a. een voorsprong te behouden en/ of klantbehoeftes. De realisatie hiervan vindt bijvoorbeeld plaats op basis van proces automatisering middels applicatie integratie en het opzetten van een flexibele schil om het huidige ERP pakket middels webapplicatie ontwikkeling. Kortom er zijn diverse ontwikkelingen gaande in de markt. 

Wilt u meer informatie over dit ontwerp en in hoeverre deze mogelijkheden benut kunnen worden voor uw organisatie? Wij adivseren u graag. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap