1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Toename van aanvallen met gestolen wachtwoorden

Recentelijk is uit onderzoek van Gartner naar voren gekomen dat de afgelopen maanden het aantal geautomatiseerde aanvallen met gestolen wachtwoorden flink is toegenomen. Criminelen maken gebruik van inloggegevens die vanuit een webdienst zijn buitgemaakt en vervolgens daarmee op andere cloud oplossingen inloggen. Op welke wijze is uw beveiliging ingericht?

Met name accounts waarbij sprake is van digitale valuta, zoals accounts met digitale content, opgeslagen credit cardgegevens en bankinformatie zijn ze gek op. Het is goed om wachtwoorden regelmatig te veranderen en daarbij voor de diverse inlogdiensten zoals webapplicaties en andere vormen van werken in de cloud, verschilende wachtwoorden in te zetten. "Als we ons wachtwoord op websites hergebruiken is de kans dat onze inloggegevens worden gestolen waarschijnlijk zo'n 50%, en ik denk de kans dat één van onze accounts wordt gehackt waarschijnlijk zo'n 5% a 10%.", aldus de analyste van Gartner. Naast het feit dat het goed is om wachtwoorden regelmatig te veranderen is het van belang op welke wijze de beveiliging van uw ICT-omgeving is ingericht. Het gaat verder dan anti-virus en externe beveiligingsdreigingen worden steeds complexer. 

Wilt u meer weten over de ICT-beveiligingsuitdagingen en de wijze hoe hiermee omgegaan kan worden? Kom naar de sessie op 19 februari bij Heracles, waarbij we inzullen gaan op dit onderwerp. Meer informatie vindt u via deze link.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap