1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Meer rendement uit uw logistieke processen?

Steeds meer organisaties maken gebruik van de mogelijkheden die ICT te bieden heeft om bedrijfsprocessen, waaronder logistieke processen, te optimaliseren en het rendement ervan te verhogen. In hoeverre is dit binnen uw organisatie geïntegreerd? 

Er zijn diverse mogelijkheden die hierop inspelen. Denk hierbij aan de mogelijkheden van Wi-Fi om uw goederenstroom efficiënter in te richten en daarmee realtime orderpicking te realiseren. Met behulp hiervan kunt u 24/7 actuele logistieke informatie inzichtelijk hebben. Met de juiste informatie over de status van de goederen zet u een voorsprong op uw concurrent. Wi-Fi is hierbij de snelweg die deze data doorgeeft aan uw Warehouse Management System.

Het slim inzetten van Wi-Fi

De wijze waarop de Wi-Fi ingericht wordt is afhankelijk van de wensen en vereisten die u stelt vanuit de organisatie. Wi-Fi kan voor diverse doeleinden worden ingezet en maakt het onder andere mogelijk om diverse ICT oplossingen met elkaar te integreren, waardoor de Wi-Fi oplossing slim benut kan worden. Denk hierbij aan combinaties als Wi-Fi met VoIP, het gebruik van draadloze barcode scanning, RFID technologie etc. Tevens kunnen diverse locaties met elkaar worden verbonden, waardoor er centraal Wi-Fi beheer kan plaatsvinden in één management portal. 

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Wi-Fi voor uw logistieke processen?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Wi-Fi voor uw organisatie en/ of u bent op zoek naar een partner die u hierin kan adviseren? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777. 

Referentiecase VoskampTerug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap