1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Werken in de cloud & ICT-beveiliging

Aan het werken in de cloud ontkomt tegenwoordig geen enkele organisatie meer aan. Er zijn diverse toepassingen die inmiddels volledig  zijn opgenomen als stabiele en veelzijdige dienst die op een slimme manier ingezet kan worden.

Slim vanwege het feit doordat steeds meer cloud oplossingen geintegreerd kunnen worden, zodat de voordelen extra benut kunnen worden. Te denken valt aan combinaties van diensten als de cloud desktop, hosted voip centrale (bellen via internet), Wi-Fi en applicatie integratie zoals bij SaaS oplossingen.

Inrichting ICT-beveiliging

Regelmatig krijgen we vragen gesteld op welke wijze de ICT-beveiliging ingeregeld kan worden bij diverse cloud oplossingen. Het werken in de cloud biedt immers vele voordelen, met name op connectiviteitsgebied. Echter brengt het ook risico`s met zich mee qua ICT-beveiliging voor uw organisatie. Er zijn diverse mogelijkheden om hierop in te spelen dat altijd in afstemming gebeurt met onze klant (naar aanleiding van de wensen en vereisten en de toekomstvisie). Regelmatig leggen we hierbij de gemaakte afspraken vast in een SLA, zodat inzichtelijk is op welke wijze de kwaliteit en gemaakte afspraken gewaardborgd blijven. 

Wilt u meer weten over de uitdagingen op het vlak van ICT-beveiliging, door het toenoemende gebruik van cloud oplossingen? 19 februari organiseren wij een kennissessie op dit gebied in het stadion van Heracles. Wilt u meer informatie hierover, bekijk dan deze link of neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap