1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Introductie Henk Smeijers

Vanaf 1 januari is Henk Smeijers ons team komen versterken in de functie van directeur. Henk zal zich met name gaan focussen op de uitbreiding en versterking op het gebied van Webdevelopment aangaande SaaS oplossingen (software).

Henk heeft ruime ervaring op het vlak van van de SaaS oplossingen. Zo was hij voorheen negen jaar actief als technisch directeur (en oprichter) van i-Signaal B.V., marktleider op het gebied van verzuimregistratie software.

Henk Smeijers over zijn plannen bij DataVisual: "Mijn belangrijkste peiler bij het ondernemen is eigenlijk altijd: creëren van continuïteit. Uiteraard kan dat op meerdere manieren. Met name software aanbieden via een abonnementsvorm is voor mij daarbij een belangrijke peiler. Voor klanten betekent dit geen hoge initiële investeringen, maar een overzichtelijk bedrag per maand.  Binnen DataVisual zal ik mij onder andere bezig gaan houden met de aansturing van het salesteam en zal ik direct betrokken zijn bij het innovatieteam en de diverse (SaaS) initiatieven die daaruit voortvloeien. Ik heb er in ieder geval enorm veel zin in!".

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap