1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Wat gaat 2015 uw organisatie brengen?

Het nieuwe jaar is van start gegaan en we hopen dat u en uw organisatie 2015 als succesvol zal ervaren. Menig organisatie heeft de afgelopen jaren een stormachtige tijd doorgemaakt met betrekking tot haar bedrijfsactiviteiten en daaruit voortvloeiend het menselijke kapitaal. Dit kwam o.a. voort dankzij de kansen die zich voor deden in de markt of de financiële crisis die tot de herstructurering van organisaties heeft geleid. Diverse organisaties hebben als gevolg van deze ontwikkelingen de structuur flink onder de loep genomen.

Hoe is uw organisatie hiermee omgegaan de afgelopen jaren? Sluiten uw bedrijfsprocessen optimaal op elkaar aan, zodat u de kosten laag houdt en de meerwaarde voor de klant centraal staat? Er zijn diverse mogelijkheden die hierop kunnen inspelen. Denk hierbij aan diverse koppelingen die gelegd kunnen worden tussen software disciplines (applicatie integratie) en/ of het ontwikkelen van een flexibele schil om uw huidige ERP pakket, waardoor u nog beter in staat bent efficiënter te werken.

Hoe is het bijvoorbeeld gesteld met de CRM functionaliteiten binnen uw organisatie? Hoe worden uw contracten met leveranciers geborgd? Biedt u uw buitendienstmedewerkers alle handvaten om zo efficiënt mogelijk te werken? Graag bespreken wij de mogelijkheden met u, zodat we gezamenlijk kunnen bekijken hoe de bedrijfsprocessen binnen de organisatie geoptimaliseerd kunnen worden. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777.

 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap