1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Computable onderzoek: Cloud Computing 2014

De beveiliging van geautomatiseerde systemen is een belangrijk item bij zowel IT- als het algemeen Management. Dit blijkt uit een jaarlijks onderzoek van computable.nl. Deze uitdaging komt voort uit o.a. de diverse toepassingen van het werken in de cloud, zoals de cloud desktop, de toename van het aantal SaaS oplossingen en de toename van de mobiliteit (o.a. flexwerken).

65% van de Nederlandse ondervraagden ziet de informatiebeveiliging als een flinke uitdaging gevolgd door de bescherming van persoonsgegevens (48%). Het verlies van gegevens heeft veelal niet alleen financiele consequenties, maar levert vaak ook imagoschade op. Op welke wijze gaat u om met de beveiliging van uw informatie in de organisatie? De diverse mogelijkheden van het werken in de cloud biedt uitdagingen. Echter kan het werken in de cloud op diverse manieren worden ingericht. Denk hierbij aan de varianten op het gebied van public, private en hybride cloud en de diverse mogelijheden voor een beveiligde verbinding.

Wilt u meer weten over deze mogelijkheden en/of bent u op zoek naar een partner die u hierin kan ondersteunen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777. Meer informatie over het onderzoek kunt u vinden via deze link.

 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap