1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Nederland aanvoerder flexwerken

Nederland is aanvoerder als het gaat om het flexwerken ten opzichte van onze Europese buurlanden. Dit onderzoek werd onlangs gehouden onder ICT-professionals in Nederland en onze buurlanden dat gepubliceerd werd op computable.nl. Maar liefst 79% van de ICT-professionals in Nederland heeft de gelegenheid om vanuit huis, onderweg of elders zijn werk uit te voeren. Dat terwijl Groot Brittannië (65%, Duitsland (60%) of België (57%) qua percentage behoorlijk lager liggen. 

Eén op de acht bedrijven in Nederland zijn momenteel bezig om het flexwerken in te voeren. Met name het efficiënt gebruik en het koppelen van diverse ICT-technologieën wordt hierbij als uitdaging gezien. Denk hierbij aan de mogelijkheden en combinaties op het gebied van werken in de cloud aangaande hosted telefonie, cloud desktop, maatwerk software, een beveiligde verbinding, remote beheer, Mobile Device Management etc. De mogelijkheden hierin zijn veelzijdig. Daarnaast komt in het onderzoek naar voren dat ICT-professionals  o.a. uitdagingen ervaren op het gebied van de beveiliging (zakelijk gebruik i.c.m. privé gebruik) en het beheer van de infrastructuur.

Bent u van plan om te gaan flexwerken en/ of loopt u tegen één van bovenstaande uitdagingen aan? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden voor uw organisatie. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777.

 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap