1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Het gebruik van big data en de voordelen

Big data is een term die u steeds vaker tegenkomt in de media, ICT magazines, netwerkbijeenkomsten etc. De integratie van data met primaire bedrijfsprocessen en het combineren van deze gegevens om diverse analyses te maken (proces automatisering en applicatie integratie) wordt voor steeds meer organisaties belangrijk om het verschil te maken. De mogelijkheden hierin zijn eindeloos.

Volgens diverse analisten kan big data een behoorlijke meerwaarde bieden voor organisaties. Gartner voorspeld bijvoorbeeld dat in 2016 70% van de meest winstgevende organisaties hun processen managen met behulp van real-time voorspelde analyses. Echter het verzamelen van diverse data zegt nog niets over het succes. Om een meerwaarde te realiseren is het van belang dat uit de grote hoeveelheid gegevens de juiste informatie gehaald kan worden. Het effectief en snel kunnen beheren van deze data zijn belangrijk hierbij om dit te kunnen realiseren. Dit is afhankelijk op welke wijze diverse informatiebronnen, denk hierbij aan uw ERP pakket aansluit op uw bedrijfsprocessen en het gebruik van andere applicatiesoftware. Wanneer deze balans er is, kunnen organisaties de potentie aan big data benutten en kan er werkelijk een meerwaarde gerealiseerd worden.

Wilt u meer informatie over de mogelijkheden van big data en bent u op zoek naar een organisatie die met u hierin kan meedenken en kan ondersteunen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777. Wij adviseren u graag.

 

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap