1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Wet 'Flexibel Werken'

De Tweede kamer heeft afgelopen maand ingestemd met de wet Flexibel Werken. Maar wat houdt deze wet eigenlijk in? Deze wet dient te bevorderen dat werknemers meer mogelijkheden krijgen om te flexwerken, thuis te gaan werken en de mogelijkheid krijgen om op gunstige tijden te gaan werken. Dit betekent niet direct dat werknemers het recht hebben hiervoor hebben.

Met de wetgeving wordt bedoeld dat ze het recht hebben hiervoor een schriftelijk verzoek in te dienen om de arbeidsplaats en werktijden aan te passen. Op deze manier kan het werken in de cloud, zoals bellen via internet (hosted telefonie), cloud desktop, applicatiesoftware en het beheer op afstand nog meer gestimuleerd worden. 

Een verzoek mag niet zomaar afgewezen worden, tenzij er sprake is van zwaarwegende bedrijfsbelangen. Hiervan is sprake wanneer de veiligheid van het bedrijf in gevaar komt of wanneer het bedrijf in de problemen komt door financiële, organisatorische of roostertechnische problemen. De Eerste Kamer moet zich nog buiten over de wet 'Flexibel Werken'. Het is dan ook nog onduidelijk wanneer de wet in werking zal treden.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap