1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Welke vorm van het werken in de cloud kiest u?

Een aantal jaren geleden werd er met name uitgelegd wat het werken in de cloud inhoudt. Tegenwoordig wordt er steeds meer gekeken op welke wijze verschillende cloud toepassingen met elkaar geïntegreerd kunnen worden. Volgens onderzoeksbureau Gartner zal in 2016 meer dan 50% van de nieuwe IT-investeringen bestaan uit cloud oplossingen. Hierbij kunt u denken aan oplossingen als de cloud desktopwerkplekbeheer, hosted telefonie of een SaaS oplossing zoals webapplicatie ontwikkeling. Kortom meerdere oplossingen mogelijk. 

Diverse organisaties worstelen met de vraag in welke vorm(en) zij diverse cloud oplossingen willen afnemen: public, hybride, private of een communicaty cloud. Elke vorm heeft zijn eigen kenmerken en is geheel afhankelijk van uw wensen en vereisten. Zo wordt veelal een private omgeving toegepast bij bedrijfskritische omgevingen. Een kenmerk van een public cloud omgeving is dat u gebruik maakt van gedeelde resources. Meer informatie over diverse vormen van werken in de cloud.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het werken in de cloud en/of bent u op zoek naar een partner die u hierin kan adviseren? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap