1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

Online aankopen stijgt met 6%

Nederlandse consumenten kochten in het eerste half jaar voor € 6,58 miljard online. De online aankopen zorgen hierbij voor een aandeel van 18%van alle bestedingen zo blijkt uit onderzoek van Thuiswinkel Markt Monitor.

Ten opzichte van de eerste helft van het jaar van 2013 werd er in dezelfde periode in 2014 een groei gerealiseerd van bijna 6%. Dit is met name te danken aan de bestedingen van producten, +17%. En dat terwijl in dezelfde periode bij de fysieke winkel de totale aankopen van producten met 4% afnam. De verwachting is dat in de toekomst meer fysieke winkels ook online producten en diensten in de winkel gaan verkopen. 

Verder blijkt uit onderzoek dat er 4 miljoen kopers via mobiele apparaten online aankopen doet, wat neerkomt op 34% van de totale groep online kopers. Thuiswinkel.org verwacht dat de online verkopen dit jaar zullen uitkomen op € 13,5 miljard.

Op welke wijze zorgt u voor uw verkopen via internet? Heeft u een webshop en wilt u hieruit meer rendement halen of bent u van plan een webwinkel te beginnen en/of bent u op zoek naar een partner die voor u een webshop kan opzetten? Wij adviseren u graag. Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap