1. Superhelden gezocht
  Superhelden gezocht

  Wij zijn bij DataVisual altijd op zoek naar
  nieuwe aanvullingen op ons Dream Team.

 2. Voordelen van VoIP
  Voordelen van VoIP

  Wilt u locatie onafhankelijk kunnen bellen en gebeld worden,
  ongeacht met welk toestel u belt?

 3. Werken bij DataVisual
  Werken bij DataVisual

  Ben je op zoek naar een uitdagende baan?
  Wellicht worden dit jouw toekomstige collega`s.

De mogelijkheden van VoIP

Welke vorm van telefonie past het beste bij uw organisatie? De uiteindelijke keuze is afhankelijk van datgeen wat u ermee wilt kunnen en de infrastructuur die ervoor benodigd is. Daarnaast is het van belang hoe uw organisatie zich de komende jaren wil ontwikkelen. Steeds meer organisaties gaan over op een hosted telefonie oplossing, ook wel bellen via internet of VoIP genoemd.

Met name de flexibiliteit, schaalbaaheid en reductie van de kosten zorgen ervoor dat bedrijven overgaan op deze variant. Daarnaast biedt de oplossingen meerdere functionaliteiten die niet onderdeel uitmaken van traditionele telefonie oplossing.


Functionaliteiten

Zo kunt u middels de hosted telefonie oplossing eenvoudig bellers in de wachtrij plaatsen en een welkomstboodschap of keuzemenu aanbieden. Daarnaast kan uw telefonie oplossing geintegreerd worden met uw ICT omgeving, waardoor u optimaal gebruik kan maken van uw telefonie-omgeving. Denk hierbij aan het koppelen van voip telefoons aan uw CRM software of Wi-Fi. Tevens is het via de hosted VoIP centrale tegenwoordig mogelijk om de functionaliteiten van uw vaste telefoon in te zetten voor uw mobiele telefoon. Kortom het biedt vele voordelen.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van hosted telefonie en/of bent u op zoek naar een partner die u hierin kan ondersteunen? Neem contact met ons op via het telefoonnummer 0547-380777. Wij adviseren u graag.

Terug naar overzicht

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van interessante ICT-ontwikkelingen?

Schrijf u nu in voor de nieuwsbrief!

Copyright © 2018 | Algemene voorwaarden | Sitemap